POGAČE – HRANA ZA PČELE

Pogače protiv varoze pčela – NOVO NA TRŽIŠTU

 U sastavu antivarozne pogače nalaze se biljni dodaci (mješavina ekstrakta ljekovitog bilja i eteričnih ulja) koji djeluju protiv krpelja Varooa. Koristi se za proljetno, ljetno i jesenje prihranjivanje pčela. Potpuno ekološki preparat koji se može koristiti u pašnoj sezoni.

 

Pogače „O“
Pogača „O“ se koristi kao osnovna prihrana pčela tokom cijele godine. U periodima kada pčele u prirodi nemaju dovoljno prirodne šećerne hrane ova pogača će im obezbijediti neophodne nutritivne komponente.

Pogače „Stimular“
Pogača „Stimular“ je bogata prirodnim materijama koje stimulišu maticu na bolje polaganje većeg broja jaja kao i na brži razvoj pčelinjeg društva. Koristi se za proljetno i rano jesenje prihranjivanje pčela.

Pogače „F“ protiv nozemoze
U sastavu pogače „F“ se nalaze biljni dodaci i vitamini koji djeluju blagotvorno na organizam pčela i preventivno sprečavaju pojavu nozemoze pčela. Koristi se za jesenje, zimsko i proljetno prihranjivanje pčela.

Sastav pogača:
Saharoza, glukoza, fruktoza, voda, vitamini i biljni dodaci,, vezivne materije.
Pakovanje:
1 kg, paket 10 kg.
Način skladištenja:
Na temperaturi između 10 i 25 ͦC bez izlaganja direktnoj svjetlosti.

Invertovani sirup

Invertovani sirup je gotova tečna hrana za pčele vrhunske čistoće i iskoristivosti.
Pčele ne troše energiju na razlaganje saharoze već dobijaju sirup prilagođen pčelinjim organima za varenje.
Sastav:
Glukoza, fruktoza, voda.
Invertovani sirup ima idealan odnos glukoze i fruktoze sa idealnom konzistencijom te garantuje najveći stepen iskoristivosti tečne hrane od strane pčela.
Način upotrebe:
Koristi se kao gotova tečna hrana u ishrani pčela u periodu kada im se ne daje čvrsta hrana (pogače).
Invertovani sirup je spreman za upotrebu bez dodavanja vode.
Način skladištenja:
Čuvati na suvom i tamnom mjestu na temperaturi između 15 C i 25 C. Proizvod je mikrobiološki stabilan i dugog je roka trajanja.
Pakovanje:
6 kg, paket 24 kg.

 

Naši domaći kupci za narudžbe pogača mogu koristiti BiH i SRB web shop dostupan u meniju našeg web sajta, dok inostrani kupci narudžbe treba da obave isključivo direktnim kontaktom za koji mogu koristiti našu kontakt formu priloženu ispod: